Vali Mehmet Makas: “Bu milletin geleceği sizlersiniz”

Vali Mehmet Makas: “Bu milletin geleceği sizlersiniz”
 Haber Merkezi
Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, 2024-2025 eğitim ve öğretim döneminin başlamasıyla birlikte açıklamalarda bulundu. Makas, “Yeni bir eğitim öğretim yılının heyecanını hep birlikte yaşıyoruz. Aziz gençler, sizler bu milletin geleceğisiniz” dedi.

HEPİNİZE SONSUZ GÜVENCİMİZ VAR

2024-2025 eğitim ve öğretim döneminin başlamasıyla birlikte Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, açıklamalarda bulundu. Makas, “Aziz milletimizin evlatları, değerli öğretmenlerimiz ve velilerimiz, Yeni bir eğitim öğretim yılının heyecanını hep birlikte yaşıyoruz. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın, bilgiye ve teknolojiye kolayca erişebildiği, hayallerini gerçekleştirebildiği bir ortamda yetişmeleri en büyük temennimizdir. Bilindiği üzere, eğitim sadece bilgi edinmek değil, aynı zamanda ahlaklı, milli ve manevi değerlere sahip bireyler yetiştirmektir. Bu bilinçle hareket ederek, öğrencilerimizin sadece akademik başarı değil, aynı zamanda iyi ahlak sahibi, vatanına milletine faydalı bireyler olarak yetişmeleri için de gayret göstermeliyiz.”

222.jpg

HER ZAMAN SİZLERİN YANINIZDAYIZ

“Aziz gençler, sizler bu milletin geleceğisiniz. Sizlerden beklenen, sadece derslerinizi başarılı bir şekilde tamamlamak değil, aynı zamanda milli ve manevi değerlerimize bağlı, topluma faydalı bireyler olmaktır. Unutmayın ki, sizler bu toprakların yetiştirdiği nesillerin devamısınız. Büyük bir medeniyetin mirasçılarısınız. Bu mirası koruyacak ve geliştirecek nesil sizlersiniz.

Değerli öğretmenlerimiz, sizler bu milletin yetiştiricilerisiniz. Sizlerin fedakârlıkları ve özverileri sayesinde gençlerimiz daha iyi bir geleceğe hazırlanmaktadır. Sizlere verdiğiniz bu emekten dolayı teşekkür eder, çalışmalarınızda başarılar dilerim.”

13.jpg

VELİLERİMİZİN ROLÜ BÜYÜKTÜR

“Velilerimiz, çocuklarınızın eğitiminde sizlerin rolü çok büyüktür. Çocuklarınıza örnek olmalı, onların her zaman yanında olmalısınız. Unutmayın ki, çocuklarınızın en büyük muallimi sizlersiniz. Bu duygu ve düşüncelerle, yeni eğitim-öğretim yılının ülkemize, milletimize ve tüm eğitim camiamıza hayırlar getirmesini temenni ederim. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, istiklal mücadelemizde canlarını feda eden tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize minnetlerimi sunuyorum” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.