Vali Mehmet Makas’tan Huzur Köy ziyareti

Vali Mehmet Makas’tan Huzur Köy ziyareti
 Muhabir
Türkiye’de örnek olarak gösterilen, 19 yaş ve üzeri madde bağımlılarının tedavi edilerek hayata uyumlarını sağlamak amacıyla Kırıkkale’de hayata geçirilen Huzurköy danışanlarına huzur vermeye devam ediyor.

ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

Huzurköy Yatılı Rehabilitasyon Merkezini ziyaret eden Vali Mehmet Makas, kurum çalışmaları hakkında ilgililerden bilgi aldı. Kırıkkale Huzurköy Bağımlılıkla Mücadele ve Sosyal Uyum Merkezi bağımlılıkla mücadele etmek isteyen danışanlarına hizmet vermeye devam ediyor. Madde bağımlılığı ile mücadele kapsamında Valilik himayelerinde yürütülen Huzurköy Yatılı Rehabilitasyon Merkezini ziyaret eden Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, çalışmaları yerinde inceledi.

huzur-koy-2.jpg

BİREYLERLE BİR ARAYA GELDİ

Merkezdeki meyve bahçeleri, çini atölyesi, sanat atölyesi, iş atölyesi ve motor atölyesinde Yatılı Rehabilitasyon Merkezinden faydalanan bireyler tarafından üretilen ürünler hakkında İl Sağlık Müdürü Dr. Murat Ağırtaş’tan bilgi aldı. Huzurköy Yatılı Rehabilitasyon Merkezinde bulunan resim atölyesi, kuaför atölyesi, kitap okuma alanı, sauna ve spor salonunu yerinde inceleyen Vali Makas, tesisten faydalanan bireylerle bir araya geldi. Kurum danışanları ile bir süre sohbet eden Vali Makas, ortaya çıkarttıkları eserler dolayısıyla tebriklerini iletti. Vali Makas daha sonra kuruma ait örtü altı serada ve mantar üretim alanında incelemelerde bulundu.

huzur-koy-3.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.