Vali Mehmet Makas’tan şehit ailelerine ziyaret

Vali Mehmet Makas’tan şehit ailelerine ziyaret
 Haber Merkezi
Kırıkkale Valisi Mehmet Makas ve eşi Elif Makas, şehit ailelerini ziyaret etmeye devam ediyor. Şehit aileleri ve gazilerin asla yalnız olmadığını belirten Makas, “Devlet olarak her zaman yanınızdayız” dedi.

AİLE FERTLERİYLE BİR ARAYA GELDİLER

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas ve eşi Elif Makas, şehit ailelerini unutmadıklarını ve onlara destek olmaya devam ettiklerini göstermek için şehit ailelerini ziyaret etmeye devam ediyor. Bu kapsamda, Şehit Jandarma Astsubay Üstçavuş Şükrü Ceylan'ın ve Şehit Piyade Sözleşmeli Er Hakan Özdemir'in ailelerini evlerinde ziyaret ederek, şehitlerimizin emaneti olan aile fertleriyle bir araya geldiler.

vali-mehmet-makastan-sehit-ailelerine-ziyaret-1.jpg

HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERMEYE HAZIRIZ

Ziyaretlerde şehit ailelerinin istek ve taleplerini dinleyen Vali Makas ve eşi, her zaman yanlarında olduklarını ve devlet olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade ettiler. Makas, şehit ailelerinin ve gazilerin yalnız olmadığını ve her zaman devletin desteğini hissedeceklerini vurguladı. Vali Makas'ın bu anlamlı ziyaretleri, şehit aileleri tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı. Şehit aileleri, Vali Makas'a göstermiş olduğu ilgi ve alaka için teşekkürlerini sunarak, devletin desteğini her zaman hissettiklerini ifade ettiler.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.