Vernel İsrail malı mı? Vernel’in kurucusu kim? Vernel kaç yılında piyasaya sürüldü?

Vernel İsrail malı mı?  Vernel’in kurucusu kim? Vernel kaç yılında piyasaya sürüldü?
 Muhabir
Türkiye'de bilinen ve de tercih edilen bir marka olan Vernel markası en çok araştırılan ürünlerden biri. Peki Vernel İsrail’e mi ait? Vernel hangi ülkenin? Vernel hangi ülkede ne zaman kuruldu? Vernel markası hangi ülkeye, kime ait?

Vernel İsrail malı mı?

Son zamanlarda sosyal medyada, Vernel çamaşır yumuşatıcısının İsrail malı olduğu iddiaları gündeme geldi. Ancak, bu iddialar gerçeği yansıtmıyor. Vernel, Henkel tarafından üretilen bir markadır ve Henkel, Almanya merkezli bir şirkettir.

Vernel'in İsrail malı olduğu iddiaları, muhtemelen Türkiye ve İsrail arasındaki gergin ilişkilerden kaynaklanmakta. Ancak, bu iddialar gerçeği yansıtmamakta. Vernel, Almanya merkezli bir markadır ve Türkiye'de üretiliyor.

vern-3.png

Vernel’in kurucusu kim?

Vernel'in kurucusu,Henkel şirketidir. Henkel,26 Eylül 1876 yılında Almanya'da kurulmuştur. Şirket, deterjan, temizlik ürünleri, kozmetik ve kişisel bakım ürünleri, bebek ürünleri, gıda ürünleri ve hayvan sağlığı ürünleri üretmekte.

vernn-2.png

Vernel kaç yılında piyasaya sürüldü?

Vernel, 1968 yılında Almanya'da piyasaya sürülmüştür. Ürün, kısa sürede büyük bir başarı elde etmiş ve dünya çapında popüler bir marka haline gelmiştir. Vernel, çamaşırlara yumuşaklık ve ferahlık kazandırmasıyla bilinmekte.

vern-4.png

Türkiye’de Vernel’in fabrikası hangi ilçede?

Vernel'in Türkiye'deki fabrikası, Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bulunmaktadır. Fabrika, 1992 yılında faaliyete geçmiştir. Fabrikada Vernel üretilmekte.

Vernel, Türkiye'de 1970'li yıllardan beri satılmakta. Ürün, Türkiye'de de kısa sürede büyük bir başarı elde etmiştir. Vernel, Türkiye'de de en çok satan çamaşır yumuşatıcılarından biridir.

vernn-5.png

Vernel kaç ülkede satılmakta?

Vernel, dünya çapında 100'den fazla ülkede satılmakta. Bu ülkeler arasında Türkiye, Amerika Birleşik Devletleri, Kanada, Meksika, Brezilya, Arjantin, Fransa, Almanya, İngiltere, İtalya, İspanya, Rusya, Çin, Japonya, Güney Kore, Hindistan, Avustralya ve Yeni Zelanda bulunuyor.

vern-1.png

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.