Yeni Sanayi Sitesi Şubat'ta ihaleye çıkacak

Yeni Sanayi Sitesi Şubat'ta ihaleye çıkacak
 Muhabir
Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan ve Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı birlikte, TOKİ Başkanı Ömer Bulut’u ziyaret etti.

Ziyarette Yeni Sanayi Sitesi ihalesini yeniden gündeme getirilmesi üzerine Bulut, Şubat ayı içerisinde tekrar ihaleye çıkılması yönünde talimatlar verdiğini açıkladı.

TOKİ TARAFINDAN YAPILACAK

Şehir merkezi içerisinde kalan eski sanayi çarşısının daha modern yapılan bir alana taşınması, yerinin toplu konut alanına dönüştürülmesi için Kırıkkale Belediyesinin daha önceden hazırladığı yeni sanayi sitesi projesi için yeni bir gelişme yaşandı. TOKİ Başkanı Ömer Bulut’u ziyaret eden Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan ve Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, ihalesi ertelenen projeyi yeniden gündeme taşıdı. Yeni Sanayi Sitesinin ihalesinin Şubat ayında yapılması için talimatlar verildi. TOKİ, çevre yolunun geçtiği Kimeski Mahallesi yakınlarında Sanayi Sitesi yapacak. Sanayi sitesinde şuanda faaliyet gösteren esnaflara cazip taksitler ile satışı yapılacak. Burada sektörün içinde olanların dışında kimse işyeri alamayacak.

yeni-sanayi-sitesi-subatta-ihaleye-cikacak2-jpg2.jpg

OLUMLU CEVAP ALINDI

Yapılan görüşmeyle ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Mehmet Saygılı “Milletvekilimiz Mustafa Kaplan ile birlikte TOKİ Başkanımız Ömer Bulut ile görüştük. Kırıkkaleli kardeşlerimize müjdeli bir haberimiz var. Uzun zamandır üzerinde çalışarak projelendirme aşamasını tamamladığımız ancak ertelenen "Kırıkkale Yeni Sanayi Sitesi" ile ilgili talebimize TOKİ Başkanımız olumlu cevap vermiş, Şubat ayı içerisinde tekrar ihaleye çıkılması yönünde çalışma arkadaşlarını talimatlandırmıştır. Aynı zamanda sanayi esnafımızdan da talep toplamalar başlayacak. Şehrimize hayırlı olsun” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.