Yenigün Gazetesi ilçe ziyaretlerini sürdürüyor

Yenigün Gazetesi ilçe ziyaretlerini sürdürüyor
 Haber Merkezi
31 Mart’ta yapılan Mahalli İdareler Seçiminin ardından Yenigün Gazetesi, ilçe belediye başkanlarına hayırlı olsun ziyaretlerini sürdürüyor. Yapılan ziyaretlerde başkanlara yapacakları çalışmalarda başarı temenni ediliyor.

ÇALIŞMALARINDA BAŞARI DİLEDİLER

Geçtiğimiz günlerde bir takım ilçe ve kasabalarda belediye başkanlarına hayırlı olsun ziyaretlerini sürdüren Yenigün Gazetesi, seri ziyaretlerine devam ediyor. Türkiye genelinde olduğu gibi Kırıkkale’de de 31 Mart Mahalli İdareler Seçiminin yoğun bir atmosferi yaşandı. Siyasi kulislerin Ramazan Ayı ile birlikte hareketlenmesinin ardından vatandaşlar sandık başına giderek il merkezi, ilçeler ve kasabalarda destekledikleri adaya yönelik tercihlerini yaparak oylarını kullandı.

yenigun-gazetesi-ilce-ziyaretlerini-surduruyor-jpg1.jpg

ÖNEMLİ ÇALIŞMALARA İMZA ATTI

Seçim süreci boyunda hem dijital alanda hem de yazılı basın alanında şehrin nabzını tutan Yenigün Gazetesi’de bu zaman diliminde önemli çalışmalara imza attı. Gerçekleştirilen seçimin ardından Yenigün Gazetesi İmtiyaz Sahibi İlyas Şen, Yenigün Gazetesi CEO’su Kadir Yahşi ve Yenigün Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ahmet Gökdemir, ilçe ve kasaba belediye başkanlarına hayırlı olsun ziyaretlerini sürdürüyor.

yenigun-gazetesi-ilce-ziyaretlerini-surduruyor-2.jpg

BAŞKANLARDAN YENİGÜN GAZETESİ’NE TEŞEKKÜR

Ziyaretler kapsamında Balışeyh Belediye Başkanı Hilmi Şen, Bahşılı Belediye Başkanı Halil İbrahim Bişkin, Çelebi Belediye Başkanı Yaşar Erdemir ve Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Ziyaretlerden dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren belediye başkanları Yenigün Gazetesi’nin hem dijital hem de yazılı basın alanında önemli çalışmalara imza attıklarını vurguladılar. Yenigün Gazetesi İmtiyaz Sahibi İlyas Şen’de, bütün belediye başkanlarına çalışmalarında başarı temenni etti.

yenigun-gazetesi-ilce-ziyaretlerini-surduruyor-4.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.