Yiğit Hamza yüzleri güldürüyor

Yiğit Hamza yüzleri güldürüyor
 Haber Merkezi
Kırıkkale’nin tek SMA Tip-1 hastası olan ve tedavisi için gerekli miktar toplanarak Dubai’de sağlığına kavuşmayı bekleyen Yiğit Hamza Demir, yüzleri güldürüyor.

TEDAVİLERE OLUMLU CEVAP VERİYOR

Yaklaşık 2,5 yıldır tedavi masraflarının karşılanması amacıyla kampanyasının sürdüğü Kırıkkale’nin tek SMA Tip-1 hastası Yiğit Hamza Demir, Dubai’de tedavi görmeye başladı. Uzun bir maraton içerisine giren Demir, aldığı tedavilere olumlu şekilde cevap vermeye başladı. Tedavi sürecinin olumlu ilerlediğini belirten doktorlar, Yiğit Hamza'nın sağlığına kavuşma yolunda önemli adımlar attığını ifade ediyorlar.


TİTİZ ÇALIŞMA YÜRÜTÜLÜYOR

Ailesi ve yakınları, bu umut verici gelişmeler karşısında büyük sevinç yaşıyor. Yiğit Hamza'nın tedavisi, Dubai’de uzman ekiplerin titiz çalışmalarıyla sürüyor ve her geçen gün daha da iyiye gidiyor. Baba Yunus Demir, bugüne kadar emek veren herkese bir kez daha teşekkür etti. Tedavi sürecinin tamamlandıktan sonra Kırıkkale’ye döneceklerini belirten baba Demir, “Evladımızın iyileşmesini umutla bekliyoruz. İnşallah hep birlikte sağlığımıza kavuşacağız” dedi.


EMEK VEREN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM

Baba Demir, “Kırıkkale'nin parklarında Yiğit Hamza'nın koştuğu günleri de inşallah hep birlikte göreceğiz. Bu süreçte desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ederim. Dualar ve iyi dileklerle bu zorlu yolculukta ilerlemeye devam ediyoruz. Hep birlikte inşallah bu süreci hayırlı şekilde atlatmayı planlıyoruz” şeklinde konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.