YİH’te poliklinikler tadilata alındı

YİH’te poliklinikler tadilata alındı
 Muhabir
Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesinde, hastanede sunulan hizmet kalitesini daha ileriye taşımak ve daha verimli sağlık hizmeti verebilmek için bazı poliklinikleri tadilata alındı.

Çalışmaları yerinde inceleyen Başhekim Op. Dr. Yusuf Albayrak, tadilat çalışmalarının vatandaşları mağdur etmeden kısa sürede tamamlanacağını söyledi.

POLİKLİNİKLER TAŞINMIŞTI

Sağlıkta Kırıkkale’nin önemli bir yükünü üstlenen Yüksek İhtisas Hastanesinde Genel Cerrahi Polikliniği, Kulak Burun Boğaz Polikliniği, Psikiyatri Polikliniği, Kardiyoloji Polikliniği, Plastik Cerrahisi Polikliniği, Göğüs Cerrahisi Polikliniği, Anestezi Polikliniği ve Nefroloji Polikliniğinde tadilat başlatıldı. Başlatılan tadilat öncesinde hataları mağdur etmeden için poliklinikler Fizik Tedavi ve Hastalıkları Servisine taşınmıştı. Poliklinikler yeni yerinde hizmetini sürdürürken, başlatılan tadilat çalışmaları hummalı bir şekilde devam ediyor.

yihte-poliklinikler-tadilata-alindi1.png

SAĞLIK HİZMETİ AKSAMAYACAK

Hastane genelinde yapılan tüm yenileme ve tadilat çalışmalarını yerinde inceleyen Yüksek İhtisas Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yusuf Albayrak, Vatandaşlara sunulan hizmetin daha kaliteli, konforlu ve günümüz şartlarına uygun yenilikte olması için gayret gösterdiklerini söyledi. Başhekim Albayrak, bu süre zarfında çalışmaların hasta ve hasta yakınlarına verilen hizmette sağlık hizmeti sunumunu aksatan hiçbir durumun söz konusu olmadığına işaret ederek, en kısa zamanda da çalışmaların tamamlanacağını kaydetti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.