Yüksek İhtisas Hastanesi’nde anlamlı kutlama

Yüksek İhtisas Hastanesi’nde anlamlı kutlama
 Haber Merkezi
10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi yöneticileri, hastanede görev yapan engelli personelleri ziyaret ederek Engelliler Haftasını kutladı.

Ziyarette engelli personellerin sorun ve talepleri dinlenerek fikir alışverişinde bulunuldu.

HAYATI PAYLAŞMAK İÇİN ENGEL YOK!

Hastane Başhekimi Yusuf Albayrak, ziyarette yaptığı konuşmada, "Hayatı paylaşmak için engel yoktur. Engelli kardeşlerimiz de tıpkı diğer çalışanlarımız gibi hastanede özveriyle görevlerini yerine getirmektedirler. Bu vesileyle Engelliler Haftası'nı kutluyor, engelli kardeşlerimize en içten dileklerimizi sunuyoruz. Onların her zaman yanlarında olduğumuzu ve engelleri aşmak için elimizden geleni yapacağımızı bilmelerini istiyoruz." dedi.

yuksek-ihtisas-hastanesinde-anlamli-kutlama-1.jpg

ENGELLİ PERSONELLERDEN TEŞEKKÜR

Engelli personeller de yöneticilerin bu anlamlı ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, hastanede kendilerine sunulan imkânlardan duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Ziyarette engelli personellerle hatıra fotoğrafı da çekildi. Ziyarette, Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi'nin engelli personelleri için her zaman daha iyisini yapmaya çalışacağı ve engelsiz bir yaşam için çaba göstereceği vurgulandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.