Zafer Caddesi’nde ağaç arabanın üzerine devrildi

Zafer Caddesi’nde ağaç arabanın üzerine devrildi
 Haber Merkezi
Kırıkkale’de Zafer Caddesi önünde bulunan bir ağaç, park halindeki bir otomobilin üzerine düştü. Maddi hasarın meydana geldiği kazada, bölgede bulunan vatandaşlar kısa süreli panik yaşadı.

BÖLGEYE EKİPLER SEVK EDİLDİ

Olay, Yenidoğan Mahallesi Zafer Caddesi 56’ncı sokak güzergahında meydana geldi. Kırıkkale Belediyesi ekipleri tarafından ömrünü tamamlamış ağaçların temizlenmesi ve çevre düzenlemesi yapıldığı esnada güzergahta bulunan bir ağaç park halindeki 06 AZ 0298 plakalı

aracın üzerine düştü. Çevredekilerin 112’ye durumu bildirmesi üzerine bölgeye kısa sürede Kırıkkale Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, polisler ile sağlık ekipleri sevk edildi.

zafer.jpg

ÇEKİCİ YARDIMIYLA KALDIRILDI

İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, Zafer Caddesi güzergahını trafik giriş ve çıkışına kapattı. Kırıkkale Belediyesi ve itfaiye ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucunda aracın üzerine düşen ağaç kaldırıldı. Maddi zarar gören araç, çekici yardımıyla bulunduğu bölgeden kaldırıldı. Bölgede bulunan ağaç dallarının temizlenmesi sonrası ekipler tarafından cadde yolu yeniden trafiğe açıldı.

zz.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.