Zafer Caddesi’nde altın dolandırıcıları tutuklandı!

Zafer Caddesi’nde altın dolandırıcıları tutuklandı!
 Haber Merkezi
Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Zafer Caddesi üzerinde meydana gelen nitelikli altın dolandırıcılığı olayıyla ilgili 3 kişi tutuklandı.

149 GRAM ALTIN BOZDURDU

Yenidoğan Mahallesi Zafer Caddesi üzerinde meydana gelen Nitelikli Dolandırıcılık olayı ile ilgili olarak; müşteki O.K. isimli şahıs, bir kadın şahsın işletmesine gelerek 149 gr altını 413 bin 260 TL karşılığında bozdurduktan sonra altınların düşük modelli olduğunu anlaması üzerine şikayetçi oldu. Ekiplerce yapılan çalışmalarda, şüpheli şahısların bir araç ile Kırıkkale’ye geldikleri ve olay sonrası Ankara ilinde bir otelde kaldıkları tespit edildi.

altin-jpg2.jpg

ŞÜPHELİLER TUTUKLANDI

8 farklı suç kaydı bulunan R.Ö., 7 farklı suç kaydı bulunan E.A. ve 4 farklı suç kaydı bulunan S.K. isimli şüpheli şahıslar 1.415 TL para ve 5 adet telefon ile birlikte kaldıkları otelde yakalanarak sevk edildikleri adli mercilerce tutuklandı. Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü, “Çalışmalarımız azim ve kararlılıkla devam edecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” ifadesine yer verildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.