Anadolu FM’den muhteşem şölen

Anadolu FM’den muhteşem şölen
 Haber Merkezi
Kırıkkale’de geçmişten bugüne önemli çalışmalara imza atan Anadolu FM, yine önemli bir organizasyona imza attı. Mustafa İşler’in koordinatörlüğünde ‘Gençlik Şöleni’ düzenlendi.

İLAHİLER SÖYLENDİ, HEDİYELER VERİLDİ

Anadolu FM Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Kızılay Şube Başkanı Mustafa İşler, önemli bir etkinliğe imza attı. Sosyal alanda yaptığı etkinliklerle adından söz ettiren İşler, ihtiyaç sahiplerine yönelik yaptığı çalışmalarla birlikte ‘Gençlik Şöleni’ adı altında bir etkinlik düzenledi. Bahçelievler Mahallesi Kapalı Pazarının yanında gerçekleştirilen etkinlikte 7’den 70’e bütün vatandaş burada buluştu.

solen2.jpg

7’DEN 70’E HERKESTEN BÜYÜK İLGİ

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan program, Kur’an-ı Kerim tilaveti ile devam etti. Gençlik Şöleni’nde Ömer Koçer, Mustafa Sürmeli, Abdulsamet Çelik, Murathan Önder ve Mehmet Sulukan ilahileri ile sahne aldı. Renkli görüntülerin yaşandığı şenlikte birlik ve beraberlik mesajları verildi. Manevi alanda önemli duyguların yaşandığı şenlikte söylenen ilahiler herkese duygusal anlar yaşattı.

MANEVİ BİR İKLİM OLUŞTURULUYOR

Anadolu FM Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa İşler; “Böyle güzel bir etkinlikle, böyle güzel bir kalabalığın karşısında olmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu Gençlik Şölenimizi organize etme amacımız manevi bir iklimin oluşturulmasıdır. Kırıkkale’mize baktığımızda birçok manevi şahsiyetin meftun bulunduğunu görürüz. Hasan Dede, Ballı Baba, Aydın Şeyh, Hıdır Şeyh gibi nice alim evliya zat bulunmaktadır. Bunların torunları olduğumuzu göstermek için burada bulunuyoruz. Sizler bu alanı hınca hınç doldurarak bizlere güven ve güç verdiniz.”

solen3.jpg

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR

“Arkadaşlarımızla belli bir takvim dahilinde daha nice organizasyonları sizlerle buluşturacağız. Bu şölenin sizlerle buluşmasında emeği olan kardeşlerimize ve sponsorlarımıza teşekkür ediyorum. Kırıkkale’de her alanda önemli etkinliklerin yapılması amacıyla var gücümüzle çalışacağız. İç Anadolu Bölgesi’nin tam ortasında bulunan ve 43 ilin geçiş güzergahı olan bu şehrimiz için elimizi taşın altına koyuyoruz. Var gücümüzle mücadelemizi sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

ÇEKİLİŞLE HEDİYELER DAĞITILDI

Açılış konuşmasının ardından sahne alan Kırıkkale’nin yetiştirdiği ilahi sanatçıları izleyenleri hayran bıraktı. İlahiler esansında sahne alan semazenler vatandaşların yoğun ilgisini çekti.

Spor gösterilerinin yer aldığı programda tekvando ve güreş alanında sporcular izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı. Program esnasında ücretsiz olarak katılımcılara çekiliş biletleri dağıtıldı. Program sonrası yapılan çekilişte 1 bisiklet, 1 nostaljik radyo, 10 adet 500 TL’lik kırtasiye çeki izleyicilere hediye edildi. Hediye kazanan dinleyicilere hediyeleri sahnede takdim edildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.