Kendi hikâyesinin kahramanı olmak isteyenlere...

Kendi hikâyesinin kahramanı olmak isteyenlere...
Köşe yazarı Berat Doğan'ın 'Kendi hikâyesinin kahramanı olmak isteyenlere...' adlı köşe yazısı.

Herkesin bir hayali var. Yapmak istedikleri, arzuladıkları ve düşündükçe mutlu oldukları var. Çok sevdikleri ve yaşamını ona adadıkları var. Başarıları var. Gurur duydukları var. Bunları anlatırken bir de üslupları var.
Hani etrafımızda başarısının öyküsünü anlatanlar vardır. Hayal kurarak dinleriz onları. Hep bir dönüm noktaları vardır. Bir anda karar verip; yaptıkları ile yakaladıkları başarı hikâyelerini anlatırlar. Hayallerini ve arzuladıklarını elde etmelerine sebep olan karardan bahsediyorum. O kararı verirken etkilendikleri bir kahramanları vardır, anlatırken bahsettikleri...

Gerçekten vardır öyle kahramanlar birilerinin hayatlarını farklı bir yöne savuran. Düşünüyorum da bu kahramanlar hayatımızın her döneminde oluyorlar. Ancak biz onları fark etmiyoruz. Çünkü etkilenmeye henüz hazır değiliz. Ne istediğimizi bilmiyoruz belki. Belki de başarılı olmanın bize katacaklarını hayal bile edemiyoruz. Başarı öyküsünü anlatanlara bakın benim kafa dank etti der. İşte o kafa dank etmeye hazırdır aslında. Etkilenmeyi bekliyordur. Kahramanının bir dokunuşu etkileyecektir onu. Bir sözle etkilenmiştir bile. Biz de bu etkilenmeyi bekliyoruz kim bilir?

Köşe yazısının devamını okumak için tıklayın!


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dünya