Keskin Belediyesi'nden Kapadokya Gezisi

Keskin Belediyesi'nden Kapadokya Gezisi
 Haber Merkezi
Keskin Belediyesi Kültür Haftası Turları kapsamında ilçe bayanlarına yönelik gezi düzenledi. Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım öncülüğünde gerçekleştirilen geziye 8 otobüs bayan ve çocuk yolculuğa çıktı.

GELİŞEN KESKİN İMAJI

60 milyon yıl önce Erciyes, Hasandağı ve Güllüdağ’ın püskürttüğü lav ve küllerin oluşturduğu yumuşak tabakaların milyonlarca yıl boyunca yağmur ve rüzgar tarafından aşındırılmasıyla ortaya çıkan bölge olan Kapadokya ya gezi düzenlendiğini ifade eden Belediye Başkanı Dede Yıldırım, bu tür etkinlikler ile gelişen Keskin imajının bu sayede nesillere aktarıldığını ifade etti. Gezi grubu daha sonra sırası ile Ürgüp ve Göreme alanlarındaki tarihi yerleri ziyaret ettiler.

AMACIMIZ STRES ATMAK

Bu tür etkinliklerin önemli olduğuna işaret eden Başkan Yıldırım, gelecek nesle tarihi ve kültürel olarak aktarılması adına önemli olduğuna değindi. Konu hakkında Yıldırım “Bizlerin görevlerinden en önemlisi halkımıza hizmet etmektir. Ayrıca, bu gibi etkinlikler ile de hem yeni nesile kültürel olarak bilgilendirme yapılmış olunmakta, hem de tarihi ve gezilecek turistlik yerler aktarılmaktadır. Bizleri her zaman destekleyen bayanlarımıza bir nebzede olsa farklı mekanlar göstermek ve hem de farklı alanlara ulaşarak stres atmalarını sağlamak için bu tür etkinlikler düzenliyoruz. İlerleyen günlerde de gezilerimiz devam edecektir” dedi.

kapadokya.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.