Korsan taşımacılığa son

Korsan taşımacılığa son
Kırıkkale'de şehirlerarası korsan taşımacılığın önüne geçmek, yolcuların can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu’nun talimatıyla yol güzergahlarında ve terminal çevresinde nöbet tutuyor.

KORSAN TAŞIMACILIĞA SON

Kırıkkale'de 15 Temmuz Demokrasi Otogarında şehirlerarası korsan taşımacılığın önüne geçmek, yolcuların can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü harekete geçerek denetimlerini arttırdı. Terminallerde izin verilen yerler dışında şehirlerarası otobüs ve minibüslerin kalkışlarına ve korsan taşımacılığa karşı önlemler alan Emniyet Müdürlüğü personel sayısını da arttırdı.

DÜZENLİ VE SAKİN

15 Temmuz Demokrasi Otogarında emniyet güçleri herhangi bir olayın çıkmaması, korsan taşımacılığın önüne geçmek için ve firmaların yolcu çekmek için bağırmalarını engellemek için emniyet güçleri nöbet tutuyor. Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu’nun talimatıyla başlanan uygulama sonrasında yolcular ve firma sahipleri 15 Temmuz Demokrasi otogarının daha düzenli ve daha sakin bir hale geldiğini ifade ettiler.

PERSONEL SAYISINDA ARTIŞ

15 Temmuz Demokrasi Otogarı girişinde firmaların yolcu çekmek için bağırmalarının son bulması ve yolcuların sakin bir ortamda beklemeleri için yapılan uygulamanın ardından firma çalışanları ellerinde yazılı bulunan kağıtlar ile yolcu çekmeye çalışıyor. Uygulamadan dolayı memnuniyetlerini dile getiren yolcular uygulamadan dolayı Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu’ya teşekkür ettiler. Herhangi bir bağırma olmaması için emniyet güçleri otogar içinde bulunan personel sayısını da arttırdı.

DENETİMLER DEVAM EDECEK

Uygulamada mevzuat ve yönetmeliğe aykırı hareket eden araçlara da cezai işlem uygulanıyor. Haksız rekabetin önlenmesi, trafik güvenliğinin sağlanması amacıyla yasal mevzuat kapsamı dışında gerekli yetki belgeleri olmadan yapılan taşımacılara karşı denetimler devam ettirilecek. Asayiş ve trafik polislerinin görev aldığı uygulamada Kayseri-Kırıkkale-Ankara kara yolu üzerindeki yol güzergahlarında bekleyen korsan araçlara geçit verilmezken, terminal içerisinde de yolcuları rahatsız edici şekilde davranışlarda bulunan bazı yazıhane görevlileri de nöbet tutan emniyet güçleri tarafından uyarılıyor.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.