Sessizlerin hedefi Şampiyonlar Ligi 

Sessizlerin hedefi Şampiyonlar Ligi 
Yaklaşık 42 yıllık köklü bir geçmişe sahip olan Kırıkkale İşitme Engelliler Spor Kulübü, tarihinde ilk defa Süper Lig’e yükselme başarısı gösterdi. Kendilerini ‘Sessizlerin takımı’ olarak nitelendiren kulübün hedefi ise

KIRIKKALE TARİHİNDE BİR İLK 
1980 yılında Hidayet Erkan tarafından kurulan İşitme Engelliler Spor Kulübü, 2021-2022 futbol sezonunda önemli bir başarıya imza atmanın haklı gururunu yaşıyor. Karşılaştıkları engelleri aşarak hedeflerine en iyi şekilde ulaşmayı amaç edinen kulüp, Kırıkkale tarihinde adını bu dönemde Süper Lig’e adını yazdırdı. Kulüp Başkanı Bahadır Göçer, Teknik Direktör Hakan Aygün’ün önderliğinde mücadelesini sürdüren futbolcular, Eylül ayında başlayacak olan yeni sezon için hazırlanıyor.

ÇALIŞMALARIMIZA ŞİMDİDEN BAŞLADIK 
Gazetekale’ye özel açıklamalarda bulunan kulüp başkanı Göçer, geçtiğimiz sezon ikinci ligden birinci lige yükseldiklerini bu yıl ise Süper Lig’e çıktıklarını dile getirdi. Pandemi nedeniyle turnuva şeklinde müsabakaların yapıldığını belirten Göçer, “Maçı kazananlar bir üst lige çıkmaya hak kazanıyor.  Eylül ayında Süper Lig sezonu ise nasıl olacak şuanda bilemiyoruz. Ama biz şimdiden çalışmalarımıza sıkı şekilde başladık ve çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

KIRIKKALE HALKI BİZLERİ YALNIZ BIRAKMASIN 
Süper Lig’de toplamda 24 takımın bulunduğunu dile getiren Göçer, hedeflerinin yeni dönemde Şampiyonlar Ligi ya da Avrupa Kupası olduğunu söyledi. Şampiyon olmak için hedef koyduklarını belirten Göçer, “Kırıkkale halkı bizleri yalnız bırakmasın. Onların bu desteklerine gerçekten çok ihtiyacımız var. Çünkü Kırıkkale tarihinde ilk defa bir işitme engelliler takımı Süper Lig’e yükselme başarısı gösterdi” ifadesinde bulundu.

KIRIKKALE BELEDİYESİ’NE BAĞLI OLMAK İSTİYORUZ
Takımın motivasyonunun oldukça yüksek olduğunu vurgulayan Göçer, “Valimiz Bülent Tekbıyıkoğlu bizlere destek sağlıyor. Bizler Kırıkkale Belediyesi’ne bağlı bir kulüp olmak istiyoruz. Bunun yanı sıra iş insanları, üst düzey yöneticilerin de yanımızda olmalarını istiyoruz. Kendi imkan ve çabalarımızla bir şeyler yapıyoruz ama gücümüz yetmiyor. Federasyon masraflarımızı karşılıyor ve destek sağlıyor lakin diğer illere bakıldığında çok geride kaldığımızı görüyoruz” şeklinde konuştu.

MİLLİ TAKIMA OYUNCU KAZANDIRMAK İSTİYORUZ 
Kırıkkale halkının geçmiş yıllarda maçlara ilgi gösterdiğini ifade eden Göçer, şimdi ise tribünlerin bomboş olduğunu söyledi. Karşılaşmaların Yahşihan Yenişehir stadyumu ile Başpınar stadyumunda oynandığına dikkat çeken Göçer, “Kulüp olarak bir diğer hedefimiz ise Milli Takıma oyuncu kazandırmak. Çünkü Süper Lig bize Milli Takıma oyuncu gönderme imkanı sunacak. Mevcut kadromuzu güçlendirmek için transferler yapmamız lazım. Bu nedenle iş insanlarımız bizim bu sessiz başarımızı duysunlar” dedi
Haber: Ahmet Gökdemir 
 


6227635c59b9c.sessiz-hedef2.png

6227635c7bab4.sesszi-hedef1.png

6227635d621e6.sesszi-hedef3.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dünya