Türkyılmaz açıkladı: “Hepsini ifşa edeceğiz”

Türkyılmaz açıkladı: “Hepsini ifşa edeceğiz”
Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, MHP İl Başkanı ve parti yönetimi tarafından düzenlenen değerlendirme toplantısında konuştu. Türkyılmaz, “Yahşihan’ı mahvetmişler, Yahşihan’ın içini boşaltmışlar, bizde bunu tekrar güzelleştirmek için elimizden geleni yapacağız.” dedi.

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, “Yahşihan önemli bir bölgede yer alıyor. Yahşihan seçimleri, Kırıkkale’nin seçimleri kadar önemliydi. Özellikle Yahşihan’da bir kaos beklentisi vardı. Eski belediye başkanımıza da teşekkür ediyoruz, güzel bir seçim atmosferi geçirdi. Dertlenme yeri değil, tabii ki bizler çözüm üretmeye talip olduk. Yahşihan’ı mahvetmişler, Yahşihan’ın içini boşaltmışlar, bizde bunu tekrar güzelleştirmek için elimizden geleni yapacağız.”

"Daha ilerleyen zamanlarda arkadaşların yaptıkları billboardlardan, belgeleriyle beraber herkesle paylaşacağız. Özellikle basın camiasının yakından tanıdığı isimleri tek tek ifşa edeceğiz. Çünkü Yahşihan önemli bir yer. Benim Ata topraklarım. Toprağım üstünde kimsenin hesap görme hakkı yoktur. Belediyenin parklarını belediyeye, billboardları belediyeye aldık. Daha güzel bir Yahşihan için elimizden gelen çalışmayı yapacağız.”

 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.