Havva Öğüt, Karakeçili’de hem coştu hem coşturdu

Havva Öğüt, Karakeçili’de hem coştu hem coşturdu
 Haber Merkezi
Ünlü ses sanatçısı Havva Öğüt, Kırıkkale’nin Karakeçili İlçesinde düzenlenen şenliğe katılanlara konser verdi. Şarkılarıyla herkesi coşturan Öğüt, binlerce vatandaş tarafından ayakta alkışlandı.

RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU

Kırıkkale’nin Karakeçili ilçesinde bu yıl 30.'su düzenlenen Karakeçili Ertuğrul Gazi’yi Anma ve Uluslararası Kültür Şenliği, unutulmaz anlara sahne oldu. Festivalin en çok beklenen etkinliklerinden biri olan TRT’nin başarılı ses sanatçısı Havva Öğüt’ün konseri, büyük bir ilgiyle karşılandı. Binlerce vatandaşın katıldığı festival alanı, Havva Öğüt’ün sahneye çıkmasıyla adeta coşkuya büründü. Ünlü sanatçı, repertuarındaki birbirinden güzel türküleri seslendirerek dinleyicilere unutulmaz anlar yaşattı.

kopnser.jpg

BİNLERCE VATANDAŞ KATILDI

Öğüt’ün güçlü sesi ve sahne performansı, festival katılımcıları tarafından büyük beğeni topladı. Havva Öğüt, konseri boyunca Türk halk müziğinin sevilen eserlerini seslendirirken, dinleyiciler de sık sık sanatçıya eşlik etti. Türkülerin ritmiyle coşan kalabalık, festival alanında adeta bir bayram havası estirdi.

ŞARKILAR EŞLİĞİNDE HERKES COŞTU

Karakeçili Ertuğrul Gazi’yi Anma ve Uluslararası Kültür Şenliği’nin 30. yılında böylesine büyük bir katılım ve coşku, festivalin ne kadar önemli bir yer tuttuğunu bir kez daha gösterdi. Havva Öğüt’ün performansı, festivalin en unutulmaz anlarından biri olarak hafızalara kazındı. Bu özel gece, katılımcılara uzun süre unutamayacakları bir müzik ziyafeti sundu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.