Kırıkkale'de sanat oyunu sahnelenecek

Kırıkkale'de sanat oyunu sahnelenecek
Diyarbakır Devlet Tiyatrosu, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü'nün prodüksiyonu olan "Sanat" adlı tiyatro oyununu Kırıkkale İl Kültür Merkezinde sahneleyecek.

BİLETLER SATIŞTA

Diyarbakır Devlet Tiyatrosu tarafından hazırlanan, Yasmina Reza tarafından yazılan, Fatih Topçuoğlu tarafından yönetilen Sanat oyunu Kırıkkale Kültür Merkezinde sahnelenecek. 20 Ocak 2024 tarihinde gerçekleşecek ve Saat.19.00’da başlaması planlanan tiyatro oyunu 1 perdeden oluşuyor ve 1 saat 20 dakika sürüyor. Sanat, isimli Tiyatro oyununun biletlerinin Kültür merkezi gişelerinde satışa sunulduğu bildirildi.

kirikkalede-sanat-oyunu-sahnelenecek-1.jpg

TİYATRONUN KONUSU

Sanat oyunun konusu, üç arkadaşın boş, beyaz bir tablo üzerinden arkadaşlıklarını masaya yatırmalarını ele alıyor. Oyun, tiyatro severler için sadece bir gösteri olmanın ötesinde, dostluk ve sanatın insan hayatındaki yerini sorgulayan bir deneyim sunuyor. Kırıkkale İl Kültür Merkezindeki bu etkinlik, kültürel ve sanatsal faaliyetlerin önemine dikkat çekerek, Kırıkkaleli tiyatro severleri sanatla buluşturmayı amaçlıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.