Kırıkkale’de tiyatro sanatı gençlerle buluşuyor

Kırıkkale’de tiyatro sanatı gençlerle buluşuyor
 Haber Merkezi
Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş, Kırıkkale Gençlik Merkezi'ni ziyaret ederek tiyatro kursuna katılan gençlerle bir araya geldi.

İLETİŞİM BECERİLERİ ARTIYOR

Güneş, tiyatro kursuna katılan öğrencilerle keyifli bir sohbet gerçekleştirerek tiyatroya olan ilgileri ve Kırıkkale'de yapılması planlanan gösteriler hakkında bilgi aldı. Tiyatronun sanatsal açıdan öneminin yanı sıra, gençler üzerindeki olumlu etkilerine de değinen Güneş, tiyatronun özgüven geliştirme, iletişim becerilerini artırma ve yaratıcılığı teşvik etme gibi faydalarına dikkat çekti.

BÜYÜK DESTEKLER VERİYORUZ

Güneş, tiyatronun aynı zamanda bağımlılıkla mücadele ve toplumsal mesaj verme gibi konularda da önemli bir araç olabileceğini ifade ederek, "Geleceğimizin teminatı olan gençlerimiz tiyatro yoluyla hem kendilerini geliştirebilirler hem de topluma katkıda bulunabilirler. Bu nedenle tiyatroya ve sanata verdiğimiz desteği her geçen gün daha da artırıyoruz." dedi. Ziyaret, Güneş'in tiyatro kursuna katılan öğrencilere çeşitli tavsiyelerde bulunması ve hatıra fotoğrafı çektirmesiyle sona erdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.