Neriman Tunç, Tokat Vakfı Kırıkkale Şubesi’nin başkanı oldu

Neriman Tunç, Tokat Vakfı Kırıkkale Şubesi’nin başkanı oldu
 Muhabir
Tokat Vakfı Kırıkkale Şubesi'nde görev değişikliği oldu. Uzun süre başarılı çalışmalara imza atan ve hemşehriler arasında güçlü bir dayanışma ağı kuran eski başkan Hüseyin Alanbay, özel nedenlerle görevinden ayrıldı.

NERİMAN TUNÇ’LA YENİ BİR SAYFA AÇILIYOR

Alanbay’ın yerine oy birliğiyle vakfın yeni başkanı olarak atanan Neriman Tunç, büyük bir sorumluluk üstlenerek göreve başladı. Vakıf yönetiminde bir kadın başkan olarak önemli bir ilke imza atan Neriman Tunç, bu göreve büyük bir heyecan ve kararlılıkla geldi. Yıllardır vakıf faaliyetleri içinde aktif bir rol üstlenen Tunç, Tokatlı hemşehriler arasındaki birlik ve beraberliği daha da güçlendirmeyi amaçlıyor. Sosyal yardımlardan kültürel etkinliklere, eğitim projelerinden dayanışma organizasyonlarına kadar birçok alanda vakfın çalışmalarını daha ileriye taşımayı hedefliyor.

BİRLİKTE DAHA GÜZEL İŞLERE İMZA ATACAĞIZ

Başkanlığa atanmasının ardından açıklama yapan Tunç, Tokat kültürünü yaşatma ve hemşehriler arasındaki dayanışmayı güçlendirme misyonuyla hareket edeceklerini belirterek şunları söyledi: "Tokat Vakfı Kırıkkale Şubesi olarak bugüne kadar büyük bir özveriyle çalışan tüm başkanlarımıza ve vakıf üyelerimize teşekkür ediyorum. Bu bayrağı devralmış olmaktan büyük onur duyuyorum. Amacımız, Tokatlı hemşehrilerimizin her zaman bir arada olduğu, destek gördüğü ve sosyal yardımlaşmanın ön planda tutulduğu bir vakıf yapısını daha da güçlendirmektir. Birlikte daha güzel işlere imza atacağız.”

VAKIF ÜYELERİNDEN TAM DESTEK

Vakıf üyeleri ve Tokatlı hemşehriler, Neriman Tunç’un başkanlığında yeni projelerin hayata geçeceğine ve vakfın daha da büyüyeceğine inanıyor. Tunç’un, vakfın faaliyet alanlarını genişletme ve Tokatlılar arasında daha güçlü bir bağ oluşturma noktasında önemli adımlar atacağı konuşuluyor. Özellikle eğitim, kültür ve sosyal yardım alanlarında yenilikçi projeler planladığı belirtilen Tunç, başkanlığı süresince vakfın sadece Kırıkkale’de değil, çevre illerdeki Tokatlılar için de bir dayanışma merkezi olacağını vurguluyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.