Faruk Vurgun, esnaf ziyaretlerine devam ediyor

Faruk Vurgun, esnaf ziyaretlerine devam ediyor
Saadet Partisi İl Başkan Vekili Mustafa Başkan, Saadet Partisi Kırıkkale Belediye Başkan adayı Faruk Vurgun ve parti yöneticileri Galericiler Sitesi, Kamyoncular Kooperatifi, Toptancılar Hali ve Perşembe Pazarını ziyaret ettiler.

Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdüren Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Faruk Vurgun, Belediye meclis üye adayları, Galericiler Sitesi'ne çıkarma yaptı. Esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Vurgun, tek tek tokalaşarak 31 Mart’taki seçimler için destek istediler. Yoğun ilgiyle karşılaşan adaylar esnafın ve halkın şikâyet ve isteklerini dinlediler. Ayrıca projeleri hakkında kısa bilgiler verip hizmetlerden sadece bir kısmın değil bütün vatandaşların eşit şekilde faydalanmaları gerektiğini bildirdiler.

Ziyaretlerinin devamında Faruk Vurgun, Toptancı halini ziyaret ederek esnafla görüştü. Son zamanlarda gündemin önemli bir kısmında yer alan sebze-meyve fiyatlarının ağırlıklı olduğu bir konuşma şeklinde geçen ziyarette, esnaflar kendilerinin devletle karşı karşıya getirilmesinden duydukları rahatsızlığı dile getirdi. İktidarın yanlış tarım politikaların bir sonucu olarak bugünkü durumun gerçekleştiğini söyleyen Faruk Vurgun, üretim maliyet girdilerinin devlet desteği ile aşağı çekilerek ve tarım arazilerinin verimle hale getirilmesi ile bu sorunların aşılabileceğini belirtti. Sebze hali esnafının stokçuluk ve fiyat artışı sorumlusu olduğunun yanlış olduğunu da söyleyen Saadet Partisi adayı Faruk Vurgun, devletin çözmesi gereken problemlerde kendini sorumlu görmemesi, esnafla vatandaşın karşı karşıya gelmesine sebep olmaktadır. Dedi.  Belediye olarak, hal esnafının haklarını ve vatandaşın menfaatlerini eşit şekilde gözeteceklerini söyledi.

Daha sonra Kamyoncular Kooperatifini ziyaret etti. Projeleri ile ilgili bilgi veren Faruk Vurgun, Nedense iktidar partisi çıkıyor seçimden sonra her şey güzel olacak diye vaat veriyor. Şimdi neden değişim yok? Milletin adamları milletin aklıyla dalga geçiyor. Ülkemizin tek sıkıntısı patlıcan, biber, domates gibi manavından çiftçisine kadar hain ilan ediyorlar. Bırakın şu kirli politikanızı, esnafa bakın, üreticiyi destekleyin. Nakliyeciler neden çalışmıyor, sıkıntıları ne, bir sorun, bir empati yapın... Sabredin az kaldı. Biz, Kırıkkale’mizin bütün insanına çözüm odaklı projeler gerçekleştireceğiz inşallah. Halkımız bize inansın, güvensin.” diye konuştu. 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.