Alaaddin Güneşer

Alaaddin Güneşer

Yüksek İhtisas Hastanesinde acı gün

     Malum hastaneler acıların, ağrıların yaşandığı ve insanların insanlara sürekli destek olması gereken bir yer olarak hafızalarda yer tutmuş durumda. Hastanede çalışan insanlar, insanların sıkça arayıp yardım talebinde bulunduğu kamu çalışanları olarak bilinmektedir.

     Yıllarca tanıdıklarına özveri ile hizmet eden, emeğini, zamanını ve çevresini dostlarından arkadaşlarından esirgemeyen biri olarak da bilinen sayın İbrahim Göçer kardeşimizin oğlunun vefat haberi hastane çalışanları büyük üzüntüye boğmuş olsa da, hastane personeli olmak böyle bir şey olsa gerek ki, içimiz acıya acıya vatandaşlara güler yüzle hizmet etmeye devam etmek hayatın ve işimizin bir parçası.

     İş arkadaşının acısını paylaşan ama güler yüz göstererek acısını içine atan, özveri ile insanların sıkıntılarına anlayış ile karşılık veren insanların ortak adı hastane çalışanları olsa gerek. Hastanelerde çalışmak işte böyle üstün meziyet ve fedakarlık isteyen bir iştir. Hastalar tarafından bazen hastane personellerinin hastalara fevri davranışları Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesine tedavi için gelen hastalar tarafından anlayış ile karşılanmalı diye düşünüyorum.

     Nihayetinde beraber yaşama zorunluluğu olan ve sürekli bir birimizin yüzene bakan bir toplum olarak kırgınlıklara lüzum olmadığını, kalp kırmanın gereksiz bir hareket olduğu hayatın bazı gerçekleri ile yüzleşildiğinde daha net bir şekilde anlaşılmakta. Düğünde, bayramda, hasta ziyaretlerinde yada ölüm hadiseleri başımıza geldiğinde gerçekler tüm çıplaklığı ile net şekilde gerçek yüzünü göstermekte.

     Birlik için, beraberlik için, rahat iş ortamında daha güzel bir hizmet kalitesi için Arşiv çalışanı sayın İbrahim GÖÇER beyin başına gelenler bizlere örnek teşkil etmelidir. Nihayetinde hayat sonsuz değil, hiç bir makam bir insana sonsuza dek ait değil.

          Sayın İbrahim GÖÇER beye ve ailesine Yüksek İhtisas Hastanesi çalışanları olarak sabırlar diliyoruz. Geçenlerine Allah rahmet etsin diyoruz. Bu zor günde sayın İbrahim GÖÇER yalnız olmadığını ve Yüksek İhtisas Hastanesi ailesi olarak acısının acımız olduğunu bilmesini istiyoruz.

Bu yazı toplam 4 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Alaaddin Güneşer Arşivi