Yeni eğitim dönemi hayırlı olsun

Yine bir eğitim yılının başlangıcı ve yine aynı heyecanı yaşıyoruz. Öğrencilerimize kavuşacağımız vuslat gününü büyük bir heyecanla bekliyoruz. Onlara daha güzel ortamlarda eğitim öğretim yapabilmek için tüm hazırlıklarımızı tamamladık ve çalacak olan ilk zili bekliyoruz.

2024-2025 eğitim ve öğretim yılı başlıyor. Bu eğitim yılında Milli Eğitim Bakanlığı ve Bakanlığımıza bağlı tüm il müdürlüklerimiz ile personellerine, meslektaşlarımıza ve öğrencilerimize başarılar diliyorum. Sağlıklı mutlu ve huzurlu bir yıl olması temennisiyle yeni eğitim öğretim yılımız hayırlı olsun.

Aydınlık zihinler ve parlak fikirler için, yüksek başarı için, bol bol çalışmak için ve öğrenmek için, öğrenirken de bilginin güzelliğini anlamak ve anlatmak için okullarımızın açıldığı ilk hafta ilköğretim haftası olarak kutlanır. Bu vesile ile de tüm eğitim camiamızın İlköğretim haftasını kutluyorum.

Milli Eğitim Bakanlığımıza bağlı resmi okullarımız gibi özel öğretim kurumlarımızda tüm hazırlıklarını yapmış ve öğrencilerini beklemektedirler. Milli Eğitim Bakanlığımızın “Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli Öğretim Programı” adı ile yeni bir müfredatı uygulamaya başladığı bu özel yılda özel öğretim kurumları standartlar yönergesinde de değişiklikler yapıldı. Özel öğretim kurumlarımızın uyguladığı programların çerçevesi genişletildi. Yapılan dönüşümlerle öğrencilerimizin özel öğretim kurslarımızdan, sosyal etkinlik ve gelişim merkezlerimizden akademik çalışmalarda daha fazla destek alabilmesinin önü açıldı. Dönüşümler sonucunda özel öğretim kurslarımızın faaliyet alanlarını öğrenmek ve ilimizde bulunan Milli Eğitim Bakanlığına bağlı resmi eğitim veren kurslarımızı tanımak için bakanlığımızın web sitesinden yardım alabilirsiniz.

Unutmayalım ki eğitim çocuğu sevmekle başlar. Öğrencilerimizi sevdikçe onların da başarıları artacaktır. Başarılı nesiller aydınlık yarınlar demektir. Yıldız gibi parlayan bir ülke için bakanlığımıza bağlı tüm resmi ve özel öğretim kurumları olarak çalışmaya devam edeceğiz. Kırıkkale Özel Öğretim Kurumları Dernek üyeleri de bu bilinç ile önce ilimizin daha sonra ülkemizin geleceğine faydalı nesiller yetiştirmek için büyük bir fedakarlıkla çalışmaya devam edeceğini belirtmek isterim. Dernek üyelerimizin tecrübesi ve uzman öğretim kadroları ile hizmet ettiklerine yakinen şahit olan biri olarak onlarla gurur duymaktayım.

Bu duygularla yeni eğitim öğretim yılımızı kutluyor tüm öğretmen ve öğrencilerimize ve de dernek üyelerimize başarılar diliyorum.

Bu yazı toplam 5 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Berat Doğan Arşivi