Alaaddin Güneşer

Alaaddin Güneşer

Yüksek İhtisas Hastanesinde bunlar da oldu

     İl Sağlık Müdürümüzün yasal çerçeve içerisinde hastane idarecilerine yapmış olduğumuz uyarılarımıza verdiği cevap çok manidar '' emekliliğiniz dolmuş emekli olun''. Neden emekli olamayacağımızı bir kaç satırla Kırıkkale halkına, Yüksek İhtisas Hastanesi çalışanlarına ve idarecilerine anlatma gereği duydum.

     Yemekhaneden; yemeklerin içindeki et ve kemiklerin hastane idarecilerinin Kayseri'deki  köpeklerine gönderilme emriyle mutfak çalışanlarına baskının ortadan kalkması için, 30 gün heyet raporu alarak hakem hastaneye gönderilmeyenlerin, trafik kazası yaptığı raporlar ve tetkikler ile sabit olanlara verilen 3 günlük istirahatin hakem hastaneye sevk edilerek tedavisi kesilenlerin bir daha bu tip olaylara maruz kalmaması için, idarecilerinin yanlış yerde çalıştırarak çocuğunun ölümüne sebebiyet verip Mustafa'nın ve Eşi Gül Hanımın gözlerinde ki yaşın bir nebze kuruması için, biz ve bizim gibiler emekli olmayı ertelediler sayın müdürüm.

     Sizlerin geldiği günden bir ay öncesine kadar Beyin Cerrahide ameliyat yapamayan doktor arkadaşlarımızın tekrar ameliyat yaparak Kırıkkale halkına şifa dağıtabilmesi için, kendi imkanları ile Kırıkkale halkına hizmet etmeye çalışan fedakar arşiv memurları için, yaptıkları yanlışlarda ısrarcı olanların ısrarlarının ortadan kalması için, biz ve bizim gibiler emekli olmayı ertelediler sayın müdürüm.

     Keyfiyet içerisinde olupta ülkenin beka sorunundan bir haber olup saltanat kuranların yaptıkları yanlışları her daim yüzlerine haykırmak için, sizlere doğuyu söylediğimiz için vereceğiniz cezaların bizleri yıldırmayacağını sizlere göstermek için, bu cezalarım bizlere şeref madalyası olduğu bilinci ile yaşamaya ve çalışmaya devam edeceğimizi haykırmak için biz ve bizim gibiler emekli olmayı ertelediler sayın müdürüm.

     Acısı olan Mustafa'mın acısını paylaşmak yerine ayağına çağırıp hesap sorma iç güdüsü taşıyanlara bizler yılmadık yıkılmadık ve buradayız demek için, alnımız açık, gözümüz pek, yüreğimiz iman dolu olup hakkı haykırmak için biz ve bizim gibiler emekli olmayı ertelediler sayın müdürüm.

     Cumhurbaşkanımız beka diye haykırırken sizlerin ülke bekasından habersiz bu tip davranışlarına dur demek için, bunca çıkarılan zorluklara rağmen bazen kendi imkanları ile olsa da Kırıkkale halkına en iyi hizmeti verebilmek için biz ve bizim gibiler emekli olmayı ertelediler sayın müdürüm.

     Keyfine göre işe gelip işini yapmaya çalışanlara tepeden bakmalara son vermek için, iş bilmeyenlerin idarecilikten azledilmeleri ve yerine işin ehli insanların iş başına gelmelerine çaba göstermek için biz ve bizim gibiler emekli olmayı ertelediler sayın müdürüm.

     Sürekli şahsıma yapılan bir suçlamada aykırı davranışlar sergilediğim şeklindedir. Beyler ben sizlere yasal çerçeve içerisinde yaptığınız yanlışları ve attığınız yanlış adımları söylemekteyim. Aykırılık ise yasal çerçeve dışında kalmaktır. Bunca yıllık memuriyet hayatımda hiç yasal çerçeve dışında işim olmadı bunu bilmenizi isterim. Katiyen de olmayacak Allah’ın izni ile. Ben biliyorum ki Hak var, adalet var, ölüm var ve hesap var.

Bu yazı toplam 7 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Alaaddin Güneşer Arşivi