Alaaddin Güneşer

Alaaddin Güneşer

Kırıkkale İhtisas Hastanesi'nde işler nasıl yürüyor? Öğren Kırıkkale!

Yıllardır yazmış olduğum yazılarımda ve iş yerimde yanlışlar karşısında sergilediğim davranışlar sebebi ile çok cezalar aldım. Üzüntü ile gördüm ki gelen gidenden daha sorumsuz, bilgisiz ve ilgisiz.
Bazı arkadaşlar var ki kaç tane İl Sağlık Müdürü ve Başhekim değişmiş o hep koltuğunu korumuş.
Mükemmel iftira atar bu arkadaşlar. Başta İl Sağlık Müdürümüz olmak üzere tüm yetkililer sözünü sorgulamadan inanırlar. İnsanın aklına birçok şey geliyor. Böyle bir konjoktörde bir insan sahi yıllarca koltuğu nasıl korumayı başarmış olabilir dersiniz yorum sizin.
Hastane müdürlerimiz var ki Maşallahları var. Bilgiden tecrübeden ve deneyimden çok uzaklar çünkü torpil ile geldiler. Görevlendirme üzerine sayın Başhekimimiz ile beraber neredeyse mastır yaptılar. İşleri güçleri ortalığı karıştırmak. Torpilliler ya kendilerine bir şey yapılamayacağını ve söylenemeyeceğini düşünüyorlar.
Sayın Başhekim Bey Hastanede ODYOLOJİ servisinde çalışması gereken bir Odyoloğun adli
yazışmada ne işi var. Basın Yayın Halkla ilişkiler bölümüne verdiğiniz Odyometris ne iş yapıyor Allah aşkına. Hastanede Odyometris koymadınız sizin akıl daneleriniz kimler. Bu kadar mükemmel
görevlendirmeleriniz Hastanemizde ve toplumda konuşulmuyor mu sanıyorsunuz.
Sayın Kırıkkale Milletvekilimiz Ramazan CAN beye ve Kırıkkale Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Saygılı’ya sırtını dayayan müdür bey ya sizler.17-18 Şubat tarihlerinde grev varken greve katılanlar içinde bir tek bana işe gelmedi diye tutanak tutmanız bana verdiğiniz değeri fazlası ile göstermekte. Elleriniz arkanızda insanları sabahtan akşama kadar huzursuz etmekten başka ne işe yarıyorsunuz Allah aşkına.
Şimdi sorarım sizlere görev yaptığınız süre içinde nerede çakılı bir civiniz var. İnsanlara tepeden bakmayı ne zaman bırakacaksınız. Size gelen telefonlar ile iş yapmayı artık bırakın. Dürüst olun iş göre adam bulunç.
Adama göre gelen telefonlar ile iş aramayı bırakın. Siz iş bulma kurumu değilsiniz.
Herkes hak edecek. Siz zülüm ediyorsunuz biz ise ölüm var diyor ADALET İSTİYORUZ.
Alaattin GÜNEŞER
 

Bu yazı toplam 14 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Alaaddin Güneşer Arşivi