Şampiyon Petrolspor

Şampiyon Petrolspor
Kırıkkale 2’nci Amatör Kümede şampiyon oldu. 7 takımın yer aldığı 2’nci amatör kümede 26 puan toplayan Kırıkkale Petrolspor şampiyon olarak 1’nci Amatör Kümeye çıktı.

1’NCİ AMATÖR KÜMEDE MÜCADELE EDECEKLER

7 takımın yer aldığı 2’nci amatör Kümede 8 galibiyet 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet alan Kırıkkale Petrolspor, 26 puanla şampiyon oldu. Gelecek sezon 1’nci amatör küme de mücadelede edecek olan Kırıkkale Petrolspor’da şampiyonluk coşku ile kutlanırken, Kırıkkale Petrol Spor Kulübü Başkanı Osman Gündüz yaptığı açıklama ile teknik ekibi ve futbolcuları tebrik etti. Gündüz yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi, “Kırıkkale 2. Amatör Kümeyi 1. olup Şampiyon bitirerek 1.Amatör kümeye çıkan takımımızı ve hocamızı tebrik ederiz. Bize her zaman destek olan Boyter Turizme, taraftarımıza ve ultra-rafineri grubuna teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

ASIL AMAÇ DOSTLUK

Gündüz, “Futbolun kazanmanın araç, asıl amacın dostluk, birlik ve beraberlik olmasını istediğimiz bir anlayış içerisinde lige başladık ve bitirdik. Hepimiz bugün varız yarın yokuz. Kalp veya gönül kırmak değil gönül alarak şampiyon olmak istedik. İnşallah bunu basarmışızdır. Bu yıl 2. Amatör kümeye  katılan tüm takımlar ile farklı bir ambiyans oluşturduk. Çok çekişmeli olmasına rağmen takımlar arasında dostluk içinde bir lig olması için yöneticiler olarak çabaladık. Bu şekilde ligin geçmesinde emeği olan Hacılar Hilal Spor, Aşağı Mahmutlar Spor, Ayyıldız Spor, Saran Keskin Spor, Karakeçili Spor ve Irmak spor yöneticilerine, hocalarına, futbolcularına ve taraftarlarına teşekkür ederiz” dedi.

İSMİ ALİ ÇAKIR OLSUN

Gündüz, “Son şampiyonluk maçında rakibimiz olan ve Ligi 2.bitirip 1.Amatöre çıkan Hacılar Hilal Sporu yönetimi, takımı, hocası ve taraftarı ile tebrik ediyorum. Kırıkkale Petrol spor ve Hacılar Hilal Spor Yönetimleri olarak final maçımız öncesinde Rahmetli Hakemimiz Ali Çakır anısına İl Hakem Kurulu başkanımız Sayın Mustafa Apaydın beye plaket ve çiçek takdiminde bulunarak taziyelerimizi ilettik. Ayrıca ASKF ve İl Hakem Kurulumuzdan önümüzdeki yıl 1.Amatör Küme isminin Ali Çakır 1. amatör küme olmasının ailesine ve sevenlerine bir nebze olsun moral olacağını düşünerek talebemizi ilettik. Kendisine Allah’ımızdan rahmet Ailesi ve tüm hakem camiasına baş sağlığı dileriz” diye konuştu.

BAŞARILAR DİLEDİ

“Spor kulüpleri olarak bizler doğru düzgün yerel veya kurumsal destekten yoksun olarak takımları var etmeye çalışıyoruz. Bu konuda ASKF, TFF, İl Spor, Valilik, Belediyeler, Esnaflar, halkımız ve futbolu seven herkesten destek bekliyoruz. Destek olmayan hiçbir kulüp var olamaz. Kulüpler var olmayınca ise gençlik spora yönelmeyeceği için farklı uğraşlar peşinde olacaktır. Bundan dolayı ise İlimizde ne sporcu yetişecek nede spor branşları var olup başarı elde edebilecektir. Destek varsa: Kulüp var, Kulüp varsa Sporcu var, Sporcu varsa branşlar var, branşlar varsa hocalar var, hocalar varsa başarı var, başarı varsa medya var, medya var ise taraftar var, taraftar var ise seyirci var. Seyirciler varsa dostluk var, Dostluk varsa güzellik vardır. Güzellik varsa zaten bunların hepsi zincir halinde döner. Bütün 1.Amatör ve 2.Amatörde mücadele eden takımlara başarılar dilerim” dedi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.