Zemheri

Çaresiz mi hissediyorsun? 
 Yardım etmek için yapılacak hiçbir şey yok mu?
  HAYIR VAR! 
  Haberleri yay, kendini eğit, bu konuyu yaz, çiz, paylaş, anlat, duyur en önemlisi duayı hiç bırakma, ifşa et, sessizliği boz…
  Bu süreçte İsrail savunma bakanının şu sözleri herkesi harekete geçirmeli: "Gazze tamamen ablukaya alınacak, elektrik yiyecek ve yakıt sağlanmayacak. İnsansı hayvanlarla savaşıyoruz, ona göre hareket edeceğiz…" 
   Zalimlerin sonu değişmez. Çünkü zulüm yıllar geçse de kalplerde sönmeyen bir ateştir. Eninde sonunda o ateş, zalimi kavurur. 
Hz. Ali efendimiz: "Zalimin sonu yaklaştıkça zulmü artar ve daha da azgınlaşır." diye buyurmuştur. Bu günlerde göz önünde olan her şey bunu gösteriyor. Allah'ın vadettiği o azap zalimlere gelmeden önce bir kul ve insan olarak elimizden ve dilimizden gelen herşeyi yapmakla yükümlüyüz. 
  “Filistinlilerin gücü ne ki İsrail'le savaşıyor.” diyorlar. Ancak anlamadıkları şu: Gerçek müslümanlar kendi gücüne ya da düşmanın gücüne değil, koca Nemrud’u topal bir sivrisinek ile helak eden, fillere sahip koskoca Ebrehe'yi küçücük kuşlarla helak eden, Hz. Yusuf'u kuyudan alıp Mısır'a şah eden Allah'ın yüce kudredine bakarlar. Ölümden korkmadan, dünyaya tapmadan hareket ederler. Müslüman için her ikiside zaferdir. Müslüman ölse de kaybetmez yaşasa da.
   Bu savaşın bize dokunan yanını geri plana atmamız imkansız. Üçüncü Dünya Savaşı çıkmadan söyleyeceklerimi lütfen dikkatlice dinleyin ve sevdiklerinize okutun. Geçmiş zamandan bu yana gerçekleşen olaylar düşündüğümüz senaryoların bir bir gerçekleştiğini gösteriyor. Hamas ile İsrail arasındaki yaşanan çatışmanın Türkiye ile İran'ı direk ilgilendirdiğini asıl hedefin bu iki ülke olduğu aşikar. ABD sözde İsrail'i desteklemek için Doğu Akdeniz'e en büyük uçak gemisini ve görev grubunu getirdi. Şimdi ikinci uçak gemisinide gönderiyor. Gelen uçak gemisi ne tesadüf ki ne Abdülhamit Han Sondaj gemimizin birkaç bil ötesine demirleniyor. Son yaşanan olaylar gösteriyor ki Türkiye çok büyük bir tehdit altında. İsrail ile Hamas arasında camcaza bak cambaza oyunu oynanıyor…

Bu yazı toplam 99 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Hatice Akgül Arşivi

Yalan

27 Nisan 2023 Perşembe 12:10